Events


Dutch : DUCUG event 6 maart 2015

(Bericht gekopieerd van de DUCUG website)

De Dutch Citrix User Group presenteert met trots haar volgende evenement op vrijdag 6 maart 2015. Het evenement wordt georganiseerd bij Dell te Amsterdam en belooft wederom een mooie dag te worden.

De agenda bestaat uit presentaties van een aantal hoog gewaardeerde binnen- en buitenlandse sprekers. De eerste spreker die wij bekend maken is Helge Klein. Helge is werkzaam als consultant en ontwikkelaar van veelgebruikte consultancy tools als DelProf en UberAgent. De overige sprekers worden in de komende weken bekend gemaakt.

Natuurlijk staat ook dit evenement in het teken van de community en wij stellen de community in staat om presentaties in te brengen middels onze inmiddels bekende Bring-Your-Own-Session formule. Het onderdeel waar bezoekers zelf een sessie kunnen aandragen en de bezoekers kunnen kiezen welke sessies er op het evenement worden gepresenteerd.

Houdt onze website http://www.ducug.nl en de @DuCUG twitter feed dan ook scherp in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws!

De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken.

De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.

Feed the Buzz!  #DuCUG


Dutch : NLVMUG Conference Donderdag 19 maart 2015 1

Zet een groot rood kruis in je agenda op donderdag 19 maart 2015– dan is het tijd voor de NLVMUG Conference.

(Bericht gekopieerd van NLVMUG website)

De NLVMUG Conference is het grote jaarlijke usergroup evenement van de Nederlandse VMUG ‘nieuwe stijl’; zoals je misschien wel weet zijn we sinds een jaar 100% onderdeel geworden van de vmug.com organisatie. Dat betekent dat we gebruik kunnen maken van de faciliteiten die vmug.com ons biedt, waarbij we natuurlijk wel onze eigen identiteit kunnen behouden.

Kom op 6 maart naar conferentiecentrum 1931 in Den Bosch en krijg antwoord op je vragen én leer van tips en adviezen van experts, mede vmugers, VMware en de aanwezige sponsors. We gaan voor een gevarieerd programma met voor ieder wat wils!

Wil je er bij zijn? Houd dan je mailbox en onze website (www.nlvmug.com) in de gaten, binnenkort sturen we je een uitnodiging.

Met vriendelijke groeten,

De NLVMUG volunteers

NLVMUG Conference 2015

19 maart 2015
8.30 – 17.30

Conferentiecenturm 1931, Den Bosch
www.1931.nl