Dutch : DUCUG event 6 maart 2015

(Bericht gekopieerd van de DUCUG website)

De Dutch Citrix User Group presenteert met trots haar volgende evenement op vrijdag 6 maart 2015. Het evenement wordt georganiseerd bij Dell te Amsterdam en belooft wederom een mooie dag te worden.

De agenda bestaat uit presentaties van een aantal hoog gewaardeerde binnen- en buitenlandse sprekers. De eerste spreker die wij bekend maken is Helge Klein. Helge is werkzaam als consultant en ontwikkelaar van veelgebruikte consultancy tools als DelProf en UberAgent. De overige sprekers worden in de komende weken bekend gemaakt.

Natuurlijk staat ook dit evenement in het teken van de community en wij stellen de community in staat om presentaties in te brengen middels onze inmiddels bekende Bring-Your-Own-Session formule. Het onderdeel waar bezoekers zelf een sessie kunnen aandragen en de bezoekers kunnen kiezen welke sessies er op het evenement worden gepresenteerd.

Houdt onze website http://www.ducug.nl en de @DuCUG twitter feed dan ook scherp in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws!

De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken.

De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.

Feed the Buzz!  #DuCUG

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.